De tatoeage van José Mourinho

admin 01/08/2013 0

Dat een voetballer een nieuwe tatoeage heeft laten zetten is tegenwoordig niets nieuws meer. Maar als een geroutineerde Chelsea trainer als Jose Mourinho zich laat tatoeëren op een zichtbare plek, is het echter meteen groot nieuws.

Mourinho heeft op zijn pols de namen van zijn drie grote liefdes laten vereeuwigen, en zijn drie grote liefdes zijn niet “Chelsea, Drogba en Sneijder” maar “Tami, Tita en  Zuca”. Tami, Tita en  Zuca zijn de koosnaampjes voor zijn vrouw Matilde en zijn kinderen Matilde en José Mario. De tatoeage werd ontdekt tijdens een training van Chelsea, en door de Londense club zelf als ¨Big News¨naar buiten gebracht.

Dat tatoeages verslavend kunnen zijn is al meer dan eens gezegd. Het si dus wachten op een hele ¨sleeve ¨, op de arm van “the special one”!

 

Reageer »

Close
Like ons even op Facebook, en geef je leven pas echt inhoud met onder andere: het laatste voetbalnieuws, de beste samenvattingen, de mooiste doelpunten, en videos van de meest opmerkelijke gebeurtenissen uit de voetbalwereld.