Laia Grassi dumpt Alexis Sanchez wegens slechte bedprestaties

admin 15/12/2014 0

De voetbalkwaliteiten van Alexis Sanchez, de Chileense aanvaller van Arsenal, staan voor iedereen buiten kijf. Van de bedprestaties van Alexis Sanchez is echter niet iedereen gecharmeerd. Laia Grassi, Chileens fotomodel en voormalig vriendin van de Arsenal speler, zou de voetballer namelijk gedumpt hebben omdat hij slecht presteert in bed. De voor Sanchez pijnlijke onthulling is door de 25-jarige Zuid-Amerikaanse schone gedaan tijdens een interview met een Chileens weekblad.

Nou is het natuur zoiezo al redelijk vernederend om als profvoetballer gedumpt te worden door een vrouw, het wordt allemaal nog een beetje erger als die vrouw een knap fotomodel is, en als de reden dan ook nog eens is dat je niks klaarspeelt in bed, dan is dat toch zeer pijnlijk. Bekijk hier wat beelden van Laia Grassi, de dame in kwestie…

Reageer »

Close
Like ons even op Facebook, en geef je leven pas echt inhoud met onder andere: het laatste voetbalnieuws, de beste samenvattingen, de mooiste doelpunten, en videos van de meest opmerkelijke gebeurtenissen uit de voetbalwereld.