Fantastische sfeer bij finale Copa Sudamerica

admin 12/12/2014 0

River Plate heeft voor het eerst in haar historie de Copa Sudamerica, de Zuid-Amerikaanse variant van de UEFA Europa League, gewonnen. De Argentijnse ploeg versloeg in een tweeluik het Colombiaanse Atletico Nacional. In Colombia werd het 1-1, waarna River het woensdagavond in het eigen stadion Monumental, in Buenos Aires, afmaakte.

De sfeer was meer dan indrukwekkend te noemen. Het uitverkochte estadio Monumental barste volledig uit zijn voegen. Deze beelden zijn van nog voor de aftrap van de finale van de Copa Sudamerica. Kijk hoe River wordt verwelkomt door haar uitzinnige supporters die een groter arsenaal aan vuurwerk afstaken dan een gemiddeld Nederlands dorp tijdens Oud en Nieuw. Waarnemers van de UEFA hadden hier een hartaanval gehad, bij het aanzien van al dat vuurwerk!

Reageer »

Close
Like ons even op Facebook, en geef je leven pas echt inhoud met onder andere: het laatste voetbalnieuws, de beste samenvattingen, de mooiste doelpunten, en videos van de meest opmerkelijke gebeurtenissen uit de voetbalwereld.