Samenvatting ADO Den Haag – Feyenoord 3-2

admin 26/01/2014 0

Bekijk de samenvatting van het Eredivisie duel tussen ADO Den Haag en Feyenoord 3-2. In het Kyocera Stadion maakten ADO en Feyenoord er een waar spektakelstuk van, en won ADO 3 hele belangrijke punten in de strijd om degradatie te ontlopen. Voor de Rotterdammers was het een zeer pijnlijke nederlaag, en moet het een pas op de plaats doen als titelkandidaat.

Feyenoord leek het duel in de beginfase goed onder controle te hebben, en leek het wachten op de 0-1 voor de ploeg van Ronald Koeman. Het was echter de thuisploeg dat in de eerste helft zelfs op 2-0 wist te komen via Beugelsdijk en Bakker.

Na rust wist Feyenoord via een mooi schot van Clasie en een doelpunt van Pelle weer op gelijke hoogte te komen. Het was wachten op de uiteindelijke 2-3 voor Feyenoord maar het was echter ADO Den Haag dat via Alberg alsnog aan het langste eind trok.

Reageer »

Close
Like ons even op Facebook, en geef je leven pas echt inhoud met onder andere: het laatste voetbalnieuws, de beste samenvattingen, de mooiste doelpunten, en videos van de meest opmerkelijke gebeurtenissen uit de voetbalwereld.