Samenvatting Real Madrid vs Sevilla 7-3

admin 31/10/2013 0

Real Madrid en Sevilla maakten er woensdag 30 oktober in het Santiago Bernabeu, een doelpuntrijk spektakelstuk van. Real Madrid versloeg Sevilla in het Primera Division duel met maar liefst 7-3.

De Madrilenen dachten na een half uur met een 3-0 voorsprong, de wedstrijd al gespeeld te hebben. Gareth Bale nam de eerste twee doelpunten voor zijn rekening en Christiano Ronaldo benutte een strafschop. Sevilla gaf zich niet gewonnen en wist nog voor rust terug te komen in de wedstrijd dankzij treffers van Rakitić (strafschop) en Bacca.

Na rust leek Real Madrid definitief orde op zaken te stellen, dankzij Karim Benzema en weer Christiano Ronaldo. Rakitić deed nog wat terug voor de Sevillanos, door de 5-3 te scoren. Toen vervolgens Rakitić een strafschop miste en Sevilla speler M’Bia de rode kaart zag, was de ban definitief gebroken. Real Madrid liep vervolgens uit naar 7-3, dankzij wederom Christiano Ronaldo en Benzema.

Bij Real Madrid maakte Xabi Alonso na lang blessureleed in de tweede helft weer zijn rentree. De geroutineerde Bask verving de jonge Bask Illaramendi.
Bekijk nu de Samenvatting van het duel tussen Real Madrid en Sevilla 7-3.

Reageer »

Close
Like ons even op Facebook, en geef je leven pas echt inhoud met onder andere: het laatste voetbalnieuws, de beste samenvattingen, de mooiste doelpunten, en videos van de meest opmerkelijke gebeurtenissen uit de voetbalwereld.