Vicoria’s Angels 2014 Geen voetbal wel lekker!

admin 12/12/2014 0

Na zo een midweek vol met Europees voetbal, en een weekend voor de boeg met nog meer voetbal, is het vandaag de ideale dag voor wat lekkere wijven! We hebben de afgelopen weken de nodige kritieken gehad over het feit dat wij de laatste tijd, volgens velen van onze bezoekers, te weinig appetijtelijke dames plaatsen. Ook zat onze mailbox vol met, overigens zeer terechte, verontwaardigde mailtjes, omdat wij geen aandacht hadden besteed aan de knappe prestaties van onze Oranje dames.

Nou willen wij dus af en toe wel eens wat lekkere mokkels op onze site plaatsen, en aangezien wij een voetbalsite zijn is er altijd wel een directe link tussen het voetbal, of een voetballer, en het desbetreffende lekkere mokkel. Die link is er vandaag, bij wijze van uitzondering niet, (alhoewel een van deze heerlijk Victoria Secret Angels het vast wel eens een keer met een voetballer zal hebben gedaan…), dus zie dit maar als een goedmakertje van ons, voor het links laten liggen van het vrouwelijke schoon op onze site de afgelopen tijd. Nou denken wij dat dat goedmaken wel gelukt is met deze video van de fashionshow van Victoria Secret 2014, en dat jullie de ontbrekende link met het voetbal in dit geval wel door de vingers zien!

Veel plezier ermee, en alvast onze excuses voor die vervelende figuren die er irritant door heen zingen (afgezien van Hozier), en nog hinderlijker door het beeld lopen!

Reageer »

Close
Like ons even op Facebook, en geef je leven pas echt inhoud met onder andere: het laatste voetbalnieuws, de beste samenvattingen, de mooiste doelpunten, en videos van de meest opmerkelijke gebeurtenissen uit de voetbalwereld.